AUTÓS TELEFONTARTÓ: biztonság és kényelem

Napról napra hallani balesetekről, amik elkerülhetőek lennének. Így januárban persze sokan nyom a latba az időjárás, de sajnos sok esetben a sofőrök figyelmetlensége a legfőbb kiváltó ok, ami miatt ezek a balesetek megtörténnek. Épp ezért ebben a cikkben egy olyan hasznos dologról fogunk írni, amire mindenképp szükséged lehet. Nem csak kényelmi, de biztonsági szempontból is! Ez a dolog, pedig, nem más mint az autós telefontartó!

AUTÓS TELEFONTARTÓ: biztonság és kényelem

A fentebb linkelt oldalon biztosan meg fogod találni a biztonságos és kényelmes megoldást, ami a saját, vagy akár a céges autódba tökéletes lesz. Ezzel pedig elkerülheted a büntetéseket, és a kellemetlen szituációkat, vagy.. ne adj isten a baleseteket is.

Mindig várunk egy fontos bejövő hívást. Mindig jöhet egy olyan impulzus az okostelefopnunkról, ami ha csak egy másodpercre, de elvonja a figyelmünket az útról. Sokszor pedig ez már elkerülhetetlen eseményhez vezethet. Visszatérve az autós tartókra: én szellőzőrácsos modellt ajánlom, mert közelebb lesz a telefon, mintha a szélvédőre tennnénk. A szélvédős tartók klasszikusak, biztosan neked is volt már ilyened. Régebben sok probléma lehetett velük, de ma már biztonságos típusok vannak. Viszont nekem akkor is célszerűbbnek tűnnek a szellőzőrácsra tehető autós tartók, mert könyebben kezelhetem a mobilt, ha épp valami miatt kellene.

Fontos szempont az is, hogy ha a mobilunkat az arra kialakított tartóba téve használjuk, akkor a hatóságok sem fognak minket megbüntetni. Persze nem is ez a célunk, de hidd el, olcsóbb ma egy párezres tartó, mint a helyszíni 30ezres bírság. A megfelelő bluetooth headset mellett pedig tökéletes szetted lehet. Ebből a linkelt oldalon szintén nagy választékkal találkozhatsz.

Amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy mielőtt eldöntöd, hogy milyen tartót veszel olvass bele a leírásokba, hiszen remek ötleteket és tippeket kaphatsz. A tartók univerzálisak, azaz a legtöbb szélvédőrácsra tökéletesen ráillenek. A headsetnél pedig tényleg annyi a kritérium, hogy legyen bluetooth kapcsolat okostelefonodon, ami így 2018-ban nem egy túl nagy elvárás!

Ráadásul, ha telefonról akarunk zenét hallgatni, akkor 10ezer forint alatt tökéletes sztereó füleseket lehet kapni, amit magam is használok sportolás közben. Lényeg a lényeg ajánlom nektek ezen termékek mielőbbi beszerzését, a WLshoppot pedig különösen, mert valóban gyorsan minőségi árukat lehet rendelni jó árakon!

Szólj hozzá!