A női szépség titka, avagy tényleg csak a belső számít?

Egy nőt nem lehet csupán adott testrészként kezelni, a nő egy komplett egész. Az, ha tetszünk valakinek, azt nem csak az egyik részünk alapján dönti el. Hiába ringatjuk a csípőnket, ha mellette mondjuk komor arcot vágunk, vagy lehet akármilyen szexi dekoltázsunk, ha mellette úgy káromkodunk, hogy egy kocsis is megirigyelhetné.

Az a furcsa kettőség hamar megölheti az érdeklődést irántunk. Ezzel nyilván nem azt mondjuk, hogy a külsőségekre nem kell adni, de az összhang sokkal fontosabb. A szépség megfoghatatlan, ám relatív fogalom, mindenkinek mást jelent a szép. Valaki a teltebb, valaki a vékonyabb alkatot szereti, valaki a szőkét, valaki a barnát. De abban szinte minden nő egyet ért, hogy az ápolt megjelenés a legfontosabb, rendelkezzünk akármilyen alkattal.

Például a pipereshop oldalát felkeresve rengeteg ötletet, tippet, tanácsot kapunk ahhoz, hogyan hozzuk ki magunkból a maximumot. Nem árt azonban, ha tényleg törekszünk az összhangra, hiszen a szép külső idővel megöregszik, elfárad, viszont a tisztességes belső tulajdonságok örökre velünk maradnak. Egy céltudatos, magabiztos nő sokkal jobban a figyelem középpontjába kerülhet, mint egy olyan egyén, aki önálló gondolatokra, cselekvésre nem képes. Tehát figyeljünk oda mint a külsőnkre, mint a belsőnkre, és akkor garantált lesz a siker.

Szólj hozzá!