Egy lánybúcsú tökéletes emléke

Bizonyára mindenkinek ismerősek azok a gyerekkori évek, amik felhőtlenül, játékkal és kacagással teltek el, és amelyet megannyiszor a szürke és szorgos, sokszor gondokkal tarkított hétköznapokon bizony számtalanszor vissza is emlegetünk. Szívesen visszarepülnénk néha ezekbe az időkbe. Még akkor is, ha azok a barátok, akik akkor velünk voltak még mindig fogják a kezünk a jobb és a rosszabb napokon egyaránt. Együtt éltünk át számtalan dolgot és együtt is tervezünk még legalább háromszor annyi élményt eltölteni.

Az egyik ilyen például a lánykérés, az esküvő megszervezés, a lánybúcsú, legénybúcsú szervezése, megélése. Az én barátnőm például már közel tizenhét éve az életem része. Számtalan dolgot éltünk át együtt. Csináltunk sok-sok hülyeséget és éltünk át hatalmas feladatokat is, amikből nagyon sokat tanultunk. Amikor megkérték a kezét szinte rögtön felhívott és együtt sírtunk a telefonban. Szinte egymás testvéreként érezzük magunkat. A család részének számítunk a szüleink és testvéreink tekintetében is. Teljesen egyértelmű tehát, hogy mindenképpen szeretném örök emlékezetessé tenni a lánybúcsújának napját. Véleményem szerint ezt azzal tudom a legjobban megtenni, hogy minden kis apró részletre nagyon odafigyelek és kidolgozom azt. Hiszen mindent a részletek határoznak meg.

Például elhatároztuk, hogy mindenki egyedi pólóban lesz, amit a póló nyomtatás segítségével valóban feltűnővé, de közben széppé és elegánssá varázsolunk. Ki is választottuk már a pólókat, azok mintáit és a rájuk szánt feliratot. Azt gondolom, hogy ez nem csak a megjelenésünket fogja tökéletessé varázsolni, hanem szép emlék lesz mindenki számára, amit majd tíz-húsz év múlva a fiók mélyéről előszedve visszarepít minket arra a szép estére, amit együtt töltünk el. Már alig várom, hogy kézhez kapjam és felpróbálhassam ezeket a valóban egyedi és csodaszép pólókat.

Szólj hozzá!