Egy ötlet, egy kivitelező, egy csapat

A Heelgood egy olyan terméket fejlesztett ki, amely vezetés közben, óvja cipőinket a kárpit okozta dörzsöléstől és szennyeződésektől. Ez nem más, mint egy elasztikus anyagú cipősarokvédő, amely egy pillanat alatt felhelyezhető, és egyben a divatos megjelenést is biztosítja. Attalai Zita designer tervezte meg ezt a csodás terméket. 20 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően és sikeres eredményei révén, nagyszerűen tudta kivitelezni ezt az egyszerű, de egyben nehéz ötletet. A Heelgood csapata mindent megtesz a nők tökéletes megjelenéséért, amiben cipőnk is nagy szerepet játszik.

Rengeteg színben kapható, így nem okoz gondot, biztosan minden cipőnkhöz találunk megfelelő színűt. Sokan, köztük én sem hallottam erről ezelőtt, és igazából nem is tudtam, hogy létezik ilyen probléma, de be kell vallanom, ahogy megtudtam, hogy ilyen előfordulhat, azonnal elkezdtem ellenőrizni a cipőimet, egyesével. Sajnos nálam némely cipő már menthetetlen volt, amik persze még használhatóak, de már így, hogy tudom, foltos és kopott, nem veszem fel elegáns alkalmakra.

Fájó szívvel konstatáltam, hogy rengeteg pénzt dobtam ki ezeknek a sérüléseknek köszönhetően, így azonnal be is rendeltem ezekből a remek termékekből, melynek köszönhetően már a legnagyobb biztonságban tudhatom a saját „kollekciómat”, így újra bátran merek beülni az autómba, akár hosszabb utakra is kedvenc cipőimben, melyekben mindenhol, minden körülmények között bátran megjelenhetek. Ezen termékek bőven megérik a pénzüket, hiszen egy cipő jóval drágább és nehezebben is találok megfelelőt, mint a sarokvédőkből, amelyek azon túl, hogy gyorsan és egyszerűen fel-, illetve levehetőek, minden formára és méretre kiválóan alkalmazkodnak.

Szólj hozzá!