A cég egyik legfontosabb partnere

Én annak idején mindenemet beletettem abba, hogy meg tudjam alapítani a vállalkozásomat. Az összes megspórolt pénzemet, a tartalékomat és persze az összes energiámat és kitartásomat, hogy a vágyam teljesülhessen és egy jól működő céget tudjak kialakítani, ami folytonos növekedést mutat és sok – sok embernek biztos megélhetést és munkát ad. Természetesen kifejezetten ügyeltem arra, hogy menjen már a cég létrehozása is, ezért kifejezetten az elején külső segítő csapatokat kerestem bizonyos feladatok és feladatkörök megoldására. Olyan vállalkozásokat, akik az adott területen a legtökéletesebb eredményt mutatják és még tökéletes hírnévvel működnek a piacon, ami persze mondanom sem kell, hogy nem volt egy könnyű feladat. Minden időmet és energiámat belettem a megoldásba, hiszen tudtam, hogy hosszútávon akár a vállalkozás jövője és fennmaradása függhet ezektől a külső segítőktől.

Számomra az egyik nagy mumus feladatkör, amivel szembesültem az a munkavédelem volt. Tudtam, hogy egészen egyszerűen nem fogok tudni mit kezdeni ezekkel a dolgokkal, mert sem jogász nem vagyok, sem semmiféle tudásom nincs hozzá, így kerestem egy olyan külső céget, aki biztos és jól működő munkavédelmi rendszer tervezés és minőségi munkavédelmi rendszer létrehozásában segítséget tud nyújtani számomra és persze egyúttal a vállalkozásom számára. Az activesafety csapata tökéletes eredményeket ért el ezen a területen a vállalaton belül, és el kell mondjam, hogy az általuk biztosított munkavédelmi koordinátor munkája és segítsége nélkül minden biztosan fényévekkel nehezebb lenne a cég életének működésében.

Profi és egyben minőségi szolgáltatást biztosít számunkra ez a csapat, aminek eredményeképp a cég szárnyal, hiszen elegendő idő és energia marad az ügyfélszerzés és menedzsment feladatok ellátására, így a növekedés is folyamatos ennek köszönhetően. Csak ajánlani tudom az activesafety csapatát bárki számára, aki profi védelmet szeretne a munkavállalóknak úgy, hogy közben már stratégiai szerepet kap ez a cég a saját vállalkozásom életében, hiszen már versenyelőnyként tekinthetek rá az utóbbi másfél évben. Mi biztosan mellettük fogok dönteni még sok – sok éven keresztül. Nem igazán tudok olyan tényezőt ami miatt mást választanék helyettük.

Szólj hozzá!