Egy tökéles ajánlás

Nagyon sokszor voltam már nehéz helyzetben amiatt, mert választanom kellett volna egy-egy szolgáltató közül és igazság szerint persze próbáltam információkat összegyűjteni arról, hogy hogyan dolgoznak pontosan, igyekeztem ajánlásokat kérni vagy referencia munkákat megtekinteni, de meg kell mondjam őszintén, hogy nagyon nehezen sikerült bármi kézzel foghatót összeszedni még annak idején a cégekről. Ma pedig, amikor a két gyerek után visszamentem a vállalkozók világába, koránt sem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz szolgáltatót választani. Egy sima iphone szerviz csapatra lett volna szükségem, akik kicserélik az iphone kijelző hibáját, ugyanis sikerült sajnos egy ponton hozzáütnöm valahova a telefont és teljesen betört a kijelzőm.

Mondanom sem kell, hogy betévedtem egy olyan csapathoz, akik nem hogy szépen nem tudták megcsinálni az iphone kijlezőcsere feladatát, de még csak nem is működött a telefonom amkor négy nap eltelte után visszamentem a készülékért. Persze a kijelzőt kifizettem és a továbbra is rossz telefonnal a kezemen elindultam új lehetőségek felé. Persze fogalmam sem volt, hogy melyik csapat tudna ezen a nehéz helyzeten segíteni, ezért felkerestem az egyik nagyon jó barátomat, aki hihetetlen módon leteremtett, hogy miért nem kérdeztem őt meg előbb, hiszen az iszereles csapatához kellett volna már eredendően is mennem.

Persze mondanom sem kell, hogy felvilágosított, hogy manapság már hogy ha az ember jól szeretne választani és fogalma sincsen hogy merre induljon el, akkor ajánlás nélkül nem szabad belevágni a választásba, mert nagyon nehéz kiigazodni a lehetőségek között, főleg mostanság az iphone szervizekre igaz ez, hiszen olyanok is vállalkoznak a telefon szerviz feladatára, akik nem hogy tapasztalattal nem rendelkeznek de sok tudással sem. Persze az iszereles csapata hihetetlen gyorsan kicserélte a kijelzőt, ami tökéletesen működött. Mostantól pedig én is csak őket fogom keresni bármilyen probléma esetén, és hát természetesen ajánlásokat fogok kérni szinte minden esetben hogy ha szolgáltatót keresek valamely problémám megoldására. Úgy látom eddig ez a taktika tényleg szuperül működik.

Szólj hozzá!