A legjobb anya-lánya programok

Mindig örömet tudsz szerezni az anyukádnak, nem csak a szokásoknak megfelelve, a hivatalos anyák napján. A szeretet állandó és nem ismeri az ünnepeket. Ráadásul a szívecskés bonbonon és a virágcsokrokon túl az örömszerzésnek és az anya-lánya kapcsolatok megünneplésének még ezernyi fajtája létezik.

Mutatunk pár tippet, hogyan építsd a kapcsolatod édesanyáddal felnőtt korodban is.

  • Menjetek el együtt sportolni. A legnagyobb ajándék az egészség, amit a legkönnyebben a rendszeres testmozgással lehet megőrizni. Ha valamelyikőtök nem annyira motivált, a másik segíteni fog neki a kitartás növelésében és a sport rendszeressé tételében.
  • Menjetek el együtt  egy szépségszalonba és relaxáljatok együtt egy jó masszázs alatt, vagy találjátok ki együtt az új frizurátokat. Az egyen-műköröm pedig elég vagány dolog, főleg, ha anyukáddal viselitek ugyanazt a stílust.
  • Vigyétek el egymást kedvenc együttesetek koncertjére. Nagyon mókás bulik alakulhatnak ki még akkor is, ha teljesen más zenei irányzatok felé vagytok elköteleződve.
  • Menjetek el együtt egy izgalmas workshopra! Tele van velük a város, rengeteg féle program közül választhattok. A kerámiázás, ékszerkészítés és a táskavarró tanfolyamok is nagyon népszerűek mostanában.
  • Üljetek ki a vízpartra beszélgetni, csak úgy, cél nélkül, mert a szeretteiddel a fix program nélküli szabadidő is felbecsülhetetlen.

Az utolsó jó tanácsunk, hogy merd néha kimondani anyukádnak, hogy szereted és öleld meg, ha teheted, mert ez lesz neki a legnagyobb boldogság.

Szólj hozzá!