Hozd ki a maximumot telefonodból

Olykor én is fáradt és kimerült tudok lenni. Szó szerint hasznavehetetlen. Főleg egy nehéz nap után, amikor a munkából hazaérve még a konditerembe is átmegyek és jól „ráedzek”. Hosszas folyamat, amíg a szervezetem regenerálódik egy ilyen megterhelés után, főleg, ha mindez hétfőn történik és még messze a péntek, és a hétvégi pihenés.  Az alvással tudunk energiát gyűjteni, amiből futja másnapi teendőinkre, hol többre, hol kevesebbre.

Viszont a mobilunk sajnos kikapcsolt állapotban nem képes öntöltésre, így nekünk kell erről gondoskodnunk. Számos olyan programot találhatunk az okostelefonunkon, mely folyamatosan fut a háttérben, ezzel nagy terhelést róva az akksira. A telefon is jelzi, ha már akkumulátor problémája van, hiszen rohamosan csökken a telefon üzemideje, jóval a megszokott idő előtt lemerül, és van, hogy hirtelen már ki is kapcsol. Ennek akár külső jele is lehet, méghozzá az akkumulátor felpúposodása. Ilyen esetben, ha már észleljük a jeleket, mindenképp látogassunk el egy szakszervizbe. Ha iPhone telefonod van es ugyanez a problémád, akkor az iSzerelés csapat a te megmentőd.

Kifejezetten Apple termékek javítására szakosodott csapattal találod szembe magad. Látvány szervizük segítségével te is nyomon követheted, hogyan zajlik az iPhone akkumulátor csere, ami után készüléked újra a régi formájába lendülhet. Hozzáértésüknek, és nagyszámú raktározott alkatrészeiknek hála gyorsan, helyben megoldjak a problémát. Utána pedig használd  bátran a mobilod újra maximális szinten.  Hozd ki telefonodból is a legjobb formát, válaszd az iSzerelést.

Szólj hozzá!