Öröm az ürömbe

Régóta szerettem volna egy okos karórát, és hosszas kutatás után egy Apple Watch karórával leptem meg magam. Kellet idő, mire megszoktam, de mára már egyszerűen imádom. Akár munkába, akár sportolás közben, egyszerűen mindenhová magammal viszem, és ha valami oknál fogva le is kell vennem, szó szerint hiányzik. Nagyszerű társnak bizonyul a hétköznapokban. Viszont, kerékpározás közben sikerült elesnem nemrég, és én nem, de sajnos a karórám látta igazán kárát.

Szerencsére nem maga az óra sérült, hanem a szíj. Amikor pótolni szerettem volna, nem egy boltból jöttem ki szomorúan, mert vagy nem volt olyan színben, ami tetszett volna, vagy épp nem olyan fajta volt, amit szívesen hordtam volna. Majd eszembe jutott, hogy az interneten biztosan tudok rendelni valahonnan, és szerencsére bele is botlottam egy nagyszerű Apple Watch shop-ba, ahol nem csak egy, hanem mindenféle színű és fajtájú Apple Watch szíjat lehet rendelni, sőt még tokot, töltőt és egyéb kiegészítőket.

Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy nem csak szilikon, hanem fém és szövet szíjat is árulnak. Így már nem is egy, hanem kettő szíjjal lettem gazdagabb és a biztonság kedvéért, még egy két apróságot berendeltem órámhoz. Gyorsan megjöttek a kiszemelt termékek, így végre mára már mindenhova újra magammal vihetem okosórámat, hisz minden öltözetemhez remekül tudom párosítani. Az esés sebei így végleg elfelejtődtek, és be kell látnom, hogy még jól is jött, hiszen ha ez nem történik meg, nem szánom rá magam, és nem keresek szíjat. Akkor nem találok rá erre a remek oldalra, és nem tudnám minden öltözékemhez hordani az órám. Minden okkal történik, csak észre kell venned a jót a rosszban.

Szólj hozzá!