Az úszótábor emlékére

Az az iskola, ahová testnevelő tanárként sikerült elhelyezkednem több szempontból is tökéletes választásnak bizonyul számomra minden egyes pillanatban. Egyrészt nagyon jó a tanári közösség és jól kijövünk egymással, másrészt pedig hihetetlen a tanári erő és az igazgató hozzáállása a gyerekekhez. Ha lehet ilyet mondani, a régi iskolák érzetét kelti ez a pici iskola, ahol még a gyerek volt a középpontban, a tanárok pedig lelkesek voltak és mindent megtettek annak érdekében, hogy a gyerekek az általános iskolában minden olyan induló csomagot megkapjanak, amik segítik majd őket, hogy különleges, jó felnőtt válhasson belőlük.

Nagyon szeretek itt tanítani, szeretem az itteni környezetet és a gyerekeket is. Méginkább szeretem a minden évben megrendezésre kerülő úszótábort. Hihetetlen, de számomra is nagy élmény ez. Nem csak a sport, hanem a gyerekek szemének csillogását látni az esti tábortűznél, a közös éneklések, a sütögetés, az éjszakai túrák, a számháború, bújócska és még sorolhatnám. Azok az élmények, melyek nélkül teljesen üres a gyerekkor. Mi meg tudjuk adni ezeket a gyerekek számára, és kifejezetten büszkék vagyunk erre.

Minden évben készül is valamilyen emlék a táborról. Általában természetesen itt is az egyedi mintás pólók szoktak előtérbe kerülni, de javaslatomra ebben az évben egy kuriózum kerül terítékre, a törölköző hímzés, és ezzel egyvonalban az egyedi mintával és névvel ellátott törölközők. Van ugyanis egy nagyvonalú támogatónk, aki minden évben segítséget nyújt számunkra ennek a tábornak a megszervezésében és a kis emlék beszerzésében egyaránt. Hihetetlen élmény lesz látni a gyerekek arcát, amikor rádöbbennek, hogy ebben az évben a megszokott kis nyomtatott póló helyett egyedi hímzett törölközőt kap mindenki. Remélem nagyon tetszeni fog nekik. Én már alig várom, hogy megkapjam a sajátom, leginkább azért is, mert én láttam a mintát és tudom, hogy nagyon egyedi és szép lesz ez a kis törölköző, nem mellesleg pedig egy örök emlék erről a táborról is.

Szólj hozzá!